Logo-flemmingtrap-dk-72dpipng

Sparring og hjælp til opstart/nygodkendelse af Botilbud


Det kan være uoverskueligt at stå med et nærmest blankt stykke papir, men en god idé, eller et brændende ønske om, at starte sit eget bo- eller behandlingstilbud.

Vi tilbyder altid et gratis uforpligtende møde, hvor du/I kan få skitseret den overordnede proces du/I skal igennem, hvis I ønsker at blive godkendt som leverandør under Lov om Socialtilsyn.   

Ønsker du at gå videre, kan vi tilbyde en indledende sparrings- og afklaringssamtale på 2-3 timer til en fast pris. Under denne samtale fører vi dig gennem de forhold, der er vigtige at afklare og have "styr på", inden du for alvor går i gang. Denne samtale vil spare dig for mange spildte timer fremadrettet.

Vi kan også efter nærmere aftale indgå i hele eller dele af nygodkendelsesprocessen, herunder dialogen med Socialtilsynet, udarbejdelse af ansøgningsmateriale, screening og godkendelse af de fysiske rammer, gennemgang af huslejekontrakter, dialog med revisor, bank samt offentlige myndigheder i øvrigt, i forbindelse med etableringen af botilbuddet.