Bestyrelseskandidater til Botilbudbud søges

FlemmingTrap.dk formidler og er løbende på udkig efter egnede kandidater til bestyrelsesposter på Botilbudsområdet. Vi har derfor oprettet en "kandidatbank", hvor du kan lade dig registrere, hvis du er interesseret i en eller flere bestyrelsesposter indenfor Botilbudsområdet. 

Generelt søges stærke og professionelle kandidater med bestyrelseserfaring, og vi søger særligt kandidater med juridiske, økonomiske, pædagogiske, socialfaglige og ledelsesmæssige kompetencer, og meget gerne kandidater med både bred og specifik viden om det specialiserede socialområde. 

Nogle bestyrelsesposter vil være ulønnede, andre lønnede. Det vil variere fra tilbud til tilbud. 

Det er i første omgang os der foretager en screening og en indledende samtale med mulige kandidater, inden vi sender kandidaten videre til vores kunder. 

Er du botilbud, og er du på udkig efter en eller flere nye bestyrelsesmedlemmer, kan du rette henvendelse til os, for at spørge om vi har en eller flere relevante kandidater i vores kandidatdatabase til jeres botilbud, som I kan kontakte.  

Ved at trykke på nedenstående knap, kan oprette dig som bestyrelseskandidat i vores database, hvor du bedes indlægge dit CV og en kort beskrivelse af dine erfaringer i henhold til ovenstående kompetenceprofiler.